سفارش تبلیغ
صبا ویژن

پذیرش در مدارس شاهد چگونه است ؟

 

پذیرش در مدارس شاهد چگونه است ؟

 

  1. اولویت پذیرش در مدارس شاهد با چه افرادی است ؟
  2. نحوه بازیابی اطلاعات نتایج آزمون شاهد چگونه است ؟
  3. شرایط ثبت نام عمومی مدارس شاهد به چه صورت است ؟
  4. شرایط علمی برای ثبت نام دانش آموزان مدارس شاهد به چه صورت است ؟
  5. آیا فرزندان شهدای مدافع حرم می توانند در مدارس شاهد ثبت نام کنند؟

 

 

 

 

شرایط ثبت نام عمومی مدارس شاهد


 1- سکونت در محدوده تعیین شده 2- رعایت و مقررات انضباطی و تربیتی آموزشی 3- دارا بودن صلاحیت اخلاقی و رفتاری 4- رعایت احکام شرعی و پوشش مناسب. 

از جمله شرایط ثبت نام مدارس شاهد  شرایط علمی برای دانش آموزان مقطع دوم تا ششم : کسب کردن نمرات خیلی خوب در تمام درس های خرداد ماه. 

 

شرایط ثبت نام علمی مدارس شاهد

شرایط علمی برای دانش آموزان پایه هفتم مدارس شاهد: باید داوطلب در امتحانات نوبت دوم پایه ششم ابتدایی سال تحصیلی گذشته در تمامی دروس خیلی خوب یا حداکثر در یک درس خوب در بقیه خیلی خوب کسب نموده باشد. البته فرزندان جانبازان 25 الی 49 درصد حداکثر دو مورد درسی خوب و بقیه خیلی خوب مورد پذیرش قرار می گیرند. 

شرایط علمی برای دانش آموزان پایه دهم: باید در خرداد سال تحصیلی قبلی در دروس اختصاصی حداقل نمره سالانه 16 را کسب کرده و اگر قصد ادامه تحصیل در مدرسه شاهد را داشته باشد، باید در سال قبل حداقل نمره پایانی 14 و نمره سالانه 13 را در دروس اختصاصی کسب کرده باشد. 

 

 

 

 

اولویت پذیرش در مدارس شاهد


1          فرزند جانباز تا 25 درصد، خواهر و برادر شهید و جانباز 70 درصد و بالاتر 

2          خواهر زاده یا برادرزاده شهید و جانباز بالای 70 درصد 

3          فرزندان جانباز با حداقل 20 درصد از کارافتادگی 

4          فرزندان و جانبازان 25 تا 49 درصد متوفی 

5          نوه شهید و نوه جانباز 70 درصد و بالاتر 

6          نوه آزاده و جانباز 50 تا 69 درصد

7          فرزند جهادگر و رزمنده بسیجی

8          فرزند رزمنده نظامی یا وظیفه

9          فرزند جانباز 25 تا 49 درصد

10        فرزند همسر شهید

11        دانش آموز جانباز

 

داوطلان گرامی جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه مهلت ثبت نام مدارس شاهد ، پیش ثبت نام مدارس شاهد ، سامانه ثبت نام مدارس شاهد بر روی لینک های قرمز رنگ کلیک کنید. و یا با شماره تماس 9099072943 تماس بگیرید.

 

نحوه بازیابی اطلاعات نتایج آزمون شاهد


برای مشاهده اعلام نتایج مدارس شاهد 97-98 به آدرس های نتایج مدارس شاهد درخت دانش  student.sanjesh.medu.ir     و یا ادرس سازمان سنجش مراجعه نمایید. و در فرمی که در اختیار شما قرار می گیرد، کد ملی دانش آموز و همچنین سریال شناسنامه خود را وارد نمایید. اگر کد ملی و سریال شناسنامه خود را به درستی وارد کرده باشید در این مرحله مشخصات دانش آموز و نتیجه پذیرش یا رد دانش آموزو یا این که در لیست ذخیره ها قرار گرفته باشد، برای مدارس شاهد مشاهده می شود.

البته ناگفته نماند که ارائه مدارک برای اطلاعات وارد شده در فرم ثبت نام الزامی است.

تا این مرحله مرحله اولیه پذیرش انجام شده است. کسانی که اسمشان در لیست پذیرفته شدگان قطعی و یا ذخیره قرار گرفته باشد باید با در دست داشتن مدارک ثبت نام مدارس شاهد که در فرم ثبت نام وارد نموده اند، مراجعه نموده و مراحل ثبت نام خود را تکمیل نمایند و افراد ذخیره هم همین کار را باید انجام دهند چون امکان دارد بعضی از دانش آموزان به هر دلیلی مراحل ثبت نام خود را تکمیل نکرده و ظرفیت در این مدارس برای افراد ذخیره باز شود.

در تاریخ 17 خرداد تا نهایته 3 تیر برای مقطع ابتدایی و 17 تیر تا 3 مرداد برای پایه هفتم و از 22 تیر تا 5 مرداد برای پایه دهم بررسی مدارک و تایید مدارک انجام می گیرد.

و مرحله نهایی اعلام نتایج مدارس شاهد در سه مقطع اول ابتدایی(4 تیر) و پایه هفتم(4 مرداد) و پایه دهم(7 مرداد) از طریق سامانه سجا اعلام می گردد.

 

 

 

 

 

 

 

آیا فرزندان شهدای مدافع حرم می توانند در مدارس شاهد ثبت نام کنند؟


سرپرست امور شاهد و ایثارگران وزارت آموزش و پرورش فرزندان شهدای مدافع حرم در مدارس شاهد عنوان کرد:‌ثبت‌نام فرزندان شهدای گرانقدر مدافع حرم در مدارس شاهد قطعی است.

 

 

 

راههای ارتباطی با کارشناسان و مشاوره مدارس شاهد درخت دانش

 

شماره تماس: 9099072943

 

کانال تلگرام: http://t.me/derakhte-danesh

اینستاگرام: سامانه مشاوره تحصیلی درخت دانش

 

 

 


آیین نامه هدایت تحصیلی پایه نهم

 

آیین نامه هدایت تحصیلی پایه نهم

 

 

  • آیین نامه هدایت تحصیلی چیست؟
  • تاثیر نمره در انتخاب رشته نهم به چه میزان است ؟
  • نمونه فرم هدایت تحصیلی چیست ؟

 

 

 

 

 

 

تاثیر نمره در انتخاب رشته نهم


هماهنگونه که در پست های قبلی مستحضر بودید تاثیر نمره در انتخاب رشته نهم به عوامل چندگانه ای وابسته است از جمله

علایق خود دانش آموزان که 10 درصد را شامل می شود. 

نظر و مشاوره والدین که 5 درصد را در برمی گیرد. 

نظر معلمان تمام درس ها که 10 درصد را شامل می شود.  

نتیجه ای که دانش آموز در آزمون های مشاوره ای کسب کرده است 35 درصد تاثیر گزار است. 

نتایج عملکرد درسی دانش آموز (نمرات درسی ) که 35 درصد را شامل می شود.  

نظر مشاور تحصیلی 10 درصد تاثیر گزار می باشد. 

 

 

 

 

 

نمونه فرم هدایت تحصیلی نهم به دهم


نمونه فرم هدایت تحصیلی نهم به دهم شامل دو مورد است

1) فرم توصیه نامه 

2) فرم زمانبندی 

 

فرم های انتخاب رشته پایه نهم از 20 تیرماه صادر می‌شود و دانش‌آموزان و خانواده‌ها می‌توانند از طریق مدارس متوسطه اول نسبت به دریافت فرم هدایت تحصیلی اقدام کنند . برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت این فرم ها بر روی لینک زیر کلیک کنید.

آموزش‌وپرورش امسال برای سامانه هدایت تحصیلی پایه نهم دو نمونه برگ شماره 6 و 7 را تهیه کرده است که در فرم شماره 6 براساس بررسی‌های مشاوره‌ای، آزمون‌ هدایت تحصیلی استعداد و رغبت، نظر دانش‌آموز، نظر معلمان و خانواده، اعلام می‌شود که دانش آموز به کدام رشته برود، طبق اعلام مسئولان آموزش‌وپرورش برگه هدایت تحصیلی شماره 6 توصیه‌ای بوده و هیچ اجباری برای ورود به رشته خاص ندارد. 

 

ماده 10 آیین نامه هدایت تحصیلی


هدایت تحصیلی و انتخاب رشته نهم به دهم دانش آموزان بر اساس ملاک هایی که در این آیین نامه مطرح شده است در پایان دوره اول متوسطه انجام می شود. آیین نامه هدایت تحصیلی پایه نهم 97-98 شامل موارد زیر نیز می شود

 

 

 

ماده 11آیین نامه هدایت تحصیلی


1-11 در شاخه نظری دانش آموزان به یکی از رشته های ادبیات، معارف و علوم پایه هدایت خواهند شد. 

2-11 در شاخه کاردانش و فنی و حرفه ای مطابق با ضوابط مربوط دانش آموزان به یکی از زمینه، گروه و رشته هدایت خواهند شد. 

3-11 ثبت نام در رشته معارف صرفا در مدارس خاص با مجوز وزارت آموزش و پرورش و انجام مصاحبه و گزینش انجام می شود.

4-11 ثبت نام در رشته موسیقی صرفاً در مدارسی که تحت نظارت وزارتخانه ها و سازمان های متولی است و تحت نظارت آموزش و پرورش فعالیت می کنند، انجام می شود.(ورود به این مراکز از سال اول دوره دوم متوسطه)

5-11 هدایت تحصیلی دانش آموزان واحدهای آموزشی بزرگسالان، ایثارگران، استعدادهای درخشان، استثنایی، داوطلبان آزاد و دانش آموزان تطبیقی همانند دانش آموزان عادی است

 

 

 

 

برای دریافت نمونه فرم هدایت تحصیلی، سایت هدایت تحصیلی و عضو شدرن در کانال معرفی رشته های انتخاب رشته پایه نهم به دهم درخت دانش بر روی لینک های رنگی کلیک کنید.

 

چگونه می توان انتخاب رشته درستی داشت ؟


1- شناخت دقیق از رشته ها ، با مشاوره درست برای انتخاب رشته پایه نهم شما دانش آموزان بایستی با تحقیق از معلمان و مشاوران مدرسه خود بتوانید شناخت دقیقی نسبت به رشته ها ، ضریب رشته ها و اینکه رشته مورد علاقه شما به قوی بودن در کدام درس نیازمند است داشته باشید .

2- شناخت دقیق از خود و علاقه مندی های خود ، شما دانش آموزان بایستی خود را بشناسید به نمراتی که در سال های قبل داشته اید توجه داشته و وضعیت تحصیلی تان را دقیق بدانید . اگر بخواهید آرمانی نگاه کنید هرگز نمی توانید توانایی های واقعی خود را شناخته و رشته ی مناسبی برای خود انتخاب نمایید . در این مورد می توانید با والدین و مشاوران مدرسه خود مشورت نموده و همچنین ساعاتی را با خود خلوت کرده و توانایی های خود در مدرسه و زندگی تان را ارزیابی نمایید.

3- رشته مورد علاقه خود را با توانایی ها و امکانات موجود خود بسنجید ، شما دانش آموزان باید خود را در رشته مورد علاقه خود ببینید و اینکه آیا می توایند با توجه به امکانات ، استعداد و شرایط موجود در این رشته تحصیل نمایید. پس یکی از معیارهای مهم در انتخاب رشته داشتن علاقه و اشتیاق ، نیاز ، استعداد و امکانات می باشد.

 برای اطلاع از پربازدیدترین پستهای درخت دانش بر روی لینک های رنگی کلیک نمایید:


برنامه ریزی مناسب برای قبولی در تیزهوشان نهم به دهم

پزشکی بدون کنکور خارج از کشور

 

 

 

 

 

 

راههای ارتباطی با کارشناسان و مشاوران درخت دانش

 

شماره تماس: 9099072943

 

کانال تلگرام: http://t.me/derakhte-danesh

اینستاگرام: سامانه مشاوره تحصیلی درخت دانش

 

به امید موفقیت داوطلبان پر تلاش ایران عزیز

 

 

 


شیوه نامه هدایت تحصیلی پایه نهم

 

شیوه نامه هدایت تحصیلی پایه نهم

 

  • هدف از هدایت تحصیلی چیست ؟
  • آزمون استعداد سنجی چیست؟
  • شیوه نامه هدایت تحصیلی نهم چیست ؟
  • چه عواملی که باعث ایجاد اشتباه در انتخاب رشته پایه نهم و همگام با هدایت تحصیلی می شود ؟

 

 

هدف از هدایت تحصیلی چیست ؟


هدایت تحصیلی پایه نهم ، به معنای راهنمایی و مشخص کردن یک مسیر برای ادامه تحصیل در رشته های مختلف می باشد تا بر اساس آن دانش آموزان بتوانند بصورت آگاهانه شاخه و رشته تحصیلی خود را انتخاب کنند. راهنمایی و هدایت تحصیلی دانش آموزان عزیز باید بر اساس توانایی آنها، علاقه، بازار کار و پیش بینی و آینده نگری انجام خواهد شد. 

 

آزمون استعداد سنجی چیست؟


شاید یکی از مهمترین دغدغه های دانش آموزان در دوران تحصیل خود انتخاب رشته آنها می باشد .دوره پیش دانشگاهی به جهت فشار درسی فرصت مناسبی برای شناخت رشته ها نیست و دانش آموزان در هنگام انتخاب رشته از عدم شناخت رشته ها رنج می برند از آن مهمتر اینکه شناخت درستی از شخصیت خود به جهت انتخاب رشته ندارند. لذا در این بسته تلاش بر آن بوده است که علاوه بر معرفی رشته ها با اجرای یک تست رغبت سنج دانش آموز شناخت بهتری از خود داشته باشد و بتواند با شناخت صحیح از رشته ها و شناخت صحیح از خود انتخاب بهتری داشته باشد لذا با معرفی این تست که به تست هالند مشهور است می پردازیم از دانش آموزان انتظار می رود بعد از خواندن توضیحات این تست تست مورد نظر را اجرا و تیپ شخصیتی خود را مشخص نمایند مطمئنا از نتیجه این تست می توانند در انتخاب رشته خود بهره لازم را ببرند.آزمون هدایت تحصیلی به صورت تست آنلاین هدایت تحصیلی ارایه می شود که می توان با وارد شدن به سامانه انتخاب رشته دبیرستان این کار را انجام داد. 

 

 

شیوه نامه هدایت تحصیلی نهم


از آنجا که یکی از مهم‌ترین وظایف آموزش و پرورش در قبال دانش‌آموزان، ایجاد بستر رشد خود آگاهی، کشف استعدادها و طرح‌ریزی تحصیلی و شغلی برای ورود به دنیای بزرگسالی است، عدم توجه به آن می‌تواند خسارات جبران ناپذیری در آماده‌سازی نیروی انسانی در پی داشته باشد لذا آموزش و پرورش سندی تحت عنوان بخشنامه هدایت تحصیلی نهم  یا شیوه نامه هدایت تحصیلی پایه نهم را ابلاغ کرده است. تأکید سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بر کسب شایستگی‌ها و مهارت‌های لازم برای دانش‌آموزان به منظور انتخاب رشته است و زمینه تحصیلی مناسب نیز موید این نگاه فرآیندی به مقوله هدایت تحصیلی دانش‌آموزان است. از آنجا که اعتقاد بر این است که نتیجه فرآیند و برنامه انتخاب رشته نهم  باید به طراحی مسیر زندگی دانش‌آموزان با انتخابی آگاهانه و آزادانه منجر شود، لذا برای اجرایی شدن مصوبه نهصد و بیست و هفتمین (927) جلسه شورای عالی آموزش و پرورش، شیوه‌نامه هدایت تحصیلی نهم متوسطه جهت اجرا به استان‌ها ابلاغ شده است. دانش آموزان و والدین گران قدر برای ورود به سایت انتخاب رشته دبیرستان و دریافت برگه هدایت تحصیلی پایه نهم با شماره 9099072943 تماس حاصل فرمایند و یا بر روی لینک هی زیر کلیک کنید. 

 

 

 

چه عواملی که باعث ایجاد اشتباه در انتخاب رشته پایه نهم و همگام با هدایت تحصیلی می شود ؟


1)        اصرار پدر و مادر به این که من دلم می خواد بچه ام این کاره بشه و انقدر بگن و بگن که دانش اموز واقعا فکر کنه که خودشم اینو می خواد. تکرار و تکرار باعث از بین رفتن خلاقیت میشه. تکرار، مهارت فکر کردن و قبول کردن و کار کردن رو افزایش میده. در نتیجه تکرار و تکرار باعث میشه تا دانش اموز همه چیزیهایی که می خواست رو فراموش کنه. 

2)        تصمیم گیری بر اساس یک سری از دروسی که در آنها ضعیف و قوی هستند. مثلا چون ریاضیم قویه باید برم رشته ریاضی، چون ریاضیم ضعیفه باید برم انسانی، چون زیستم قویه باید برم تجربی.

3)        باورهای غلط درباره شغلهای مختلف که بیشتر ریشه در تلقینات خانواده و دوستان و اطرافیان داره.

4)        تسلط به تکنولوژیها ی روز 5 لجبازی دانش آموز با خانواده.

5)        درگیریهای عاطفی و مشکلات خانوادگی که اجازه فکر کردن و تصمیم گیری درست رو از دانش اموز و خانواده سلب می کنه.

6)        هدایت تحصیلی غلط مشاوران و اکتفا به نمرات دانش آموز و یک سری فرم و پرسشنامه.

7)        عدم مشاوره انتخاب رشته و معرفی رشته های دانشگاهی خصوصی با والدین دانش آموز و خود دانش آموز.

8)        دنباله روی از دوستان صمیمی.

9)        راهنماییهای غلط کسانی که اصلا تخصص این کار رو ندارند. 

برای مشاوره و دریافت برنامه ریزی برای قبولی تیزهوشان نهم بر روی لینک رنگی کلیک نمایید.

 

 

 

 

 

 

 

 

راههای ارتباطی با کارشناسان و مشاوران درخت دانش 

 

شماره تماس: 9099072943 

 

کانال تلگرام: http://t.me/derakhte-danesh 

اینستاگرام: سامانه مشاوره تحصیلی درخت دانش 

 

به امید موفقیت داوطلبان پر تلاش ایران عزیز 

 

 

 


شرایط انتخاب رشته پایه نهم

 

شرایط انتخاب رشته پایه نهم

 

 

 

هدف از هدایت تحصیلی چیست ؟ 

در پایان سال تحصیلی پایه نهم داوطلبان مدام از خود می پرسند که هدایت تحصیلی چیست ؟ می توان گفت هدایت تحصیلی پایه نهم 97، به معنای راهنمایی و مشخص کردن یک مسیر برای ادامه تحصیل در رشته های مختلف می باشد تا بر اساس آن دانش آموزان بتوانند بصورت آگاهانه شاخه و رشته تحصیلی خود را انتخاب کنند. راهنمایی و هدایت تحصیلی دانش آموزان عزیز باید بر اساس توانایی آنها، علاقه، بازار کار و پیش بینی و آینده نگری انجام خواهد شد. 

 

شرایط پذیرش دانش آموزان در رشته کار و دانش پایه نهم


شرایطانتخاب رشته کارودانش پایه نهم این است که مجموع سه نمره پذیرفته شده در درس های ریاضی ، کارو فن آوری در سه پایه متوسطه (هفتم ، هشتم ،نهم) کمتر از  ضریب 36 نباشد. 

نمره درس ریاضی در سه سال اول متوسطه با ضریب 2 محاسبه می شود. 

نمره درس کار و فناوری در سه سال دوره متوسطه اول با ضریب 3 محاسبه می شود. 

معدل کمتر از 12 نباشد. 

 

 

شرایط پذیرش دانش آموزان در رشته فنی و حرفه ای پایه نهم


شرایط انتخاب رشته فنی و حرفه ای پایه نهم این است که مجموع سه نمره پذیرفته شده در درس های ریاضی و علوم تجربی و حرفه و فن در سه پایه متوسطه (هفتم ، هشتم ،نهم) کمتر از ضریب 30 نباشد. 

داشتن نمره حداقل 10 ریاضی در اول متوسطه ، بدون تبصره

معدل کمتر از 12 نباشد.

 

 

شرایط پذیرش دانش آموزان در رشته علوم و معارف اسلامی پایه نهم


شرایط انتخاب رشته علوم و معارف اسلامی پایه نهم این است که مجموع سه نمره پذیرفته شده در درس های مطالعات اجتماعی ، زبان و ادبیات فارسی ، عربی در سه پایه متوسطه (هفتم ، هشتم ،نهم) کمتر از ضریب 42 نباشد.

نمره درس زبان و ادبیات فارسی در سه سال دوره متوسطه اول با ضریب 4 محاسبه می شود.

نمره درس مطالعات اجتماعی در سه سال دوره متوسطه اول با ضریب 3 محاسبه می شود.

نمره درس عربی در سه سال دوره متوسطه اول با ضریب 2 محاسبه می شود.

حداقل نمره معدل بایستی 14 باشد.

 برای دریافت نمونه سوالات هدایت تحصیلی و  ورود به کانال انتخاب رشته نهم بر روی لینک های قرمز رنگ زیر کلیک کنید.

 

تفاوت و شباهت رشته های کاردانش و فنی و حرفه ای


رشته های کارودانش از لحاظ عنوان رشته ها شباهت زیادی با رشته های فنی حرفه ای دارند ولی اولا انتخاب گرایش های جزئی تر در رشته های کارودانش ممکن تر هستند همچنین این امکان وجود دارد که برای اخذ دیپلم کارودانش به مدرسه مراجعه نکرد و صرفا با مراجعه به آموزشگاه های فنی حرفه ای که مجوز خود را از سازمان فنی و حرفه ای گرفتند به دانش آموزان دیپلم کارودانش دهند.

در مجموع ورود به رشته های فنی دشوارتر و گذراندن دروس رشته های فنی نیز سخت تر از رشته های کار دانش میباشد اما شرایط استخدامی برای رشته های فنی حرفه ای بهتر می باشد و احد های کارگاهی رشته کارددانش بیشتر است.در مجموع رشته کاردانش آسان ترین رشته برای گرفتن دیپلم می باشد و با توجه به اینکه در بیشتر مدارس و آموزشگاه های کارودانش سخت گیری زیادی روی دانش آموزان وجود ندارد در نتیجه بعد از اخذ دیپلم به دلیل ناآشنایی نسبی دانش آموز با مباحث دیدخوبی نسبت به آن در بازار کاری وجود ندارد. هرچند در مدارس کاردودانش نیز استثنا وجود دارد و مدارس کارودانشی داریم که از لحاظ کیفیت با مدارس فنی حرفه ای قابل مقایسه اند. به علاوه داوطلبان می توانند وارد سایت هدایت تحصیلی پایه نهم شوند و تست آنلاین انتخاب رشته نهم را انجام دهند تا متوجه شوند روحیات و استعداد آنها به کدام رشته نزدیک تر است.  

 

 برای اطلاعات بیشتر در مورد آزمون مدارس تیزهوشان و پر بازدیدترین مطالب سایت درخت دانش بر روی لینکهای زیر کلیک نمایید»

بهترین کتاب برای قبولی در تیزهوشان نهم

بهترین رشته های فنی حرفه ای برای پسران

رشته های بدون کنکور دانشگاه هنر تهران

 

 

راههای ارتباطی با کارشناسان و مشاوران درخت دانش

 

شماره تماس: 9099072943

 

کانال تلگرام: http://t.me/derakhte-danesh

اینستاگرام: سامانه مشاوره تحصیلی درخت دانش

 

به امید موفقیت داوطلبان پر تلاش ایران عزیز

 

 

 


شرایط انتخاب رشته های نظری

 

شرایط انتخاب رشته های نظری

 

  • هدایت تحصیلی به صورت اجباری یا اختیاری است ؟
  • شرایط پذیرش دانش آموزان در رشته علوم انسانی پایه نهم چیست ؟
  • شرایط پذیرش دانش آموزان در رشته علوم تجربی پایه نهم چیست ؟
  • شرایط پذیرش دانش آموزان در رشته ریاضی و فیزیک پایه نهم چیست ؟

 

 

 

هدایت تحصیلی به صورت اجباری است یا اختیاری ؟


تابستان گذشته انتخاب رشته پایه نهم 97-98 تحصیلی دانش‌آموزان با مشکلات بسیاری همراه شد و دانش‌آموزان نسبت به اجبار برای رفتن به رشته‌ای خاص معترض بودند اما مسئولان آموزش‌وپرورش با رد هرگونه اجبار در انتخاب رشته از توسعه متوازن سخن می‌گفتند، سیاستی که به موجب آن باید توازنی میان رشته‌های مختلف تحصیلی برگزار شود تا از گسترش بیش از حد رشته تجربی جلوگیری به عمل آید. بنابراین امتیاز و نمره دهی را به وجود آوردند که داوطلبان بتوانند هم درست و هم با توجه به علاقه انتخاب رشته کنند. بنابراین تاثیر نمره در انتخاب رشته نهم بسیار بالاست.

 

 

 

شرایط پذیرش دانش آموزان در رشته علوم انسانی پایه نهم


شرایط انتخاب رشته علوم انسانی در نهم این است که مجموع سه نمره پذیرفته شده در درس های مطالعات اجتماعی ، زبان و ادبیات فارسی ، عربی در سه پایه متوسطه (هفتم ، هشتم ،نهم) کمتر از ضریب 42 نباشد. 

نمره زبان و ادبیات فارسی در سه سال اول متوسطه با ضریب 4 محاسبه می شود. 

نمره درس مطالعات اجتماعی در سه سال اول متوسطه با ضریب 3 محاسبه می شود. 

نمره ردس عربی در سه سال اول متوسطه با ضریب 2 محاسبه می شود. 

داشتن حداقل معدل 14 برای تحصیل در رشته علوم انسانی 

 

 

 

شرایط پذیرش دانش آموزان در رشته علوم تجربی پایه نهم


شرایط انتخاب رشته علوم تجربی این است که در نهم مجموع سه نمره پذیرفته شده در درس های ریاضی و علوم تجربی در سه پایه متوسطه (هفتم ، هشتم ،نهم) کمتر از ضریب 42 نباشد. 

نمره درس ریاضی و علوم تجربی در سه سال اول متوسطه با ضریب 3 محاسبه می شود. 

داشتن حداقل معدل 14 برای تحصیل در رشته علوم تجربی 

 

 

داوطلبان عزیز برای دریافت شیوه نامه تحصیلی پایه نهم و زمان انتخاب رشته نهم می توانند بر روی لینک های قرمز رنگ کلیک کنند و یا با مشاوران مجرب درخت دانش از طریق شماره 9099072943  تماس بگیرند.

 

 

شرایط پذیرش دانش آموزان در رشته ریاضی فیزیک پایه نهم


شرایط انتخاب رشته علوم ریاضی فیزیک این است که در نهم مجموع سه نمره پذیرفته شده در درس های ریاضی و علوم تجربی در سه پایه متوسطه (هفتم ، هشتم ،نهم) کمتر از ضریب 42 نباشد. 

نمره درس ریاضی و علوم تجربی در سه سال اول متوسطه با ضریب 3 محاسبه می شود.

داشتن حداقل معدل بالای 14 برای تحصیل در رشته ریاضی و فیزیک

 برای اطلاعات بیشتر درباره ی انتخاب رشته و همچنین مطالعه پربازدیدترین مقالات درخت دانش بر روی لینک های زیر کلیک نمایید:

برنامه ریزی درسی برای قبولی در تیزهوشان نهم

رشته های دانشگاهی رشته تجربی

پردرآمدترین رشته های فنی حرفه ای

 

 

 

راههای ارتباطی با کارشناسان و مشاوران درخت دانش

 

شماره تماس: 9099072943

 

کانال تلگرام: http://t.me/derakhte-danesh

اینستاگرام: سامانه مشاوره تحصیلی درخت دانش

 

به امید موفقیت داوطلبان پر تلاش ایران عزیز